FREE DELIVERY WHEN RECEIVING THE GOODS FROM ANY OMNIVA PACKAGING!

Visbiežāk pieļautās kļūdas, uzsākot gleznot pēc numuriem.

Kā latviešu parunā teikts - mūžu dzīvo, mūžu mācies. Katram gadās pieļaut kļūdas, arī gleznojot. Tāpēc aicinām tevi izlasīt šo rakstu, lai uzzinātu, kādas ir visbiežāk pieļautās kļūdas, uzsākot gleznot pēc numuriem:

  1. Pamācības nepielietošana. Lai gan gleznot pēc numuriem ir vienkārši, neizprotot ideju, tomēr pastāv iespējamība, ka glezna neizdosies kā iecerēts.
  2. Otu nekopšana. Otas ir jāizmazgā un jānoslauka katru reizi, pirms grasāties ar to klāt uz audekla atšķirīgu krāsu, nekā klājāt iepriekš. Ja šis noteikums netiek ievērots, krāsas sajaucas un pēc laika sāk veidoties tikai brūnīgi toņi.
  3. Gleznot pēc numuriem tu sāc ar gleznas apakšu. Kā šis var traucēt? Iemesls ir pavisam vienkāršs – ja sāksi laukumu aizklāšanu ar apakšējo audekla daļu, tad pēc laika, visticamāk, nejauši nāksies nosmērēties ar krāsu, jo roku atspiedīsi pret audekla apakšējo daļu, bet tur jau būs krāsa.
  4. Līniju neievērošana. Vislabāk ir precīzi ievērot iezīmētos laukumus, tikai tā vari sagaidīt cerēto rezultātu.
  5. Darba vietas neiekārtošana. Ieteicams iekārtot darba vietu, lai tev būtu patiešām komfortabli, lai tu spētu iedvesmoties un relaksēties, gleznojot pēc numuriem.
  6. Nekvalitatīva komplekta iegāde. Protams, ir pieejami arī citi šāda tipa gleznošanas komplekti, bet ne visi ir kvalitatīvi. RadiGleznu.lv Glezno pēc numuriem komplekts ir viens no kvalitatīvākajiem, un tajā ir iekļauts viss nepieciešamais.

Aicinām tevi izlasīt arī citus mūsu rakstus, tajos vari atrast daudz noderīga – dažādus interesantus faktus un arī ieteikumus, kas palīdzēs tev labāk orientēties mūsu piedāvājumā un veikt pareizo izvēli.