BEZMAKSAS PIEGĀDE PRECI SAŅEMOT JEBKURĀ NO OMNIVA PAKOMĀTIEM!

Mākslas terapija un tās spēks.

Daudzi iespējams par šādu terapijas veidu jau ir dzirdējuši, bet pieļauju domu, ka daļa ar to nav saskārušies un pat nav iedomājušies, kas tā tāda ir. Aptverot visu informāciju, kas pieejama par Mākslas terapiju ir skaidrs, ka tā ir viena forša padarīšana, un pat teiktu, ka diezgan nepieciešama.

            Māksla ir spēks, kurš var mūs ietekmēt, kad apmeklējam izstādes, taču lielāku tās spēku ikviens izjutīs, kad sāks radoši darboties viens pats. Māksla spēj dziedināt. Katra uzzīmētā forma, katrs krāsas triepiens kaut ko pasaka par personu, kas radījusi darbu. Nereti mūs nomāc daž nedažādas domas, kas liekas kā melns virpulis, kas parauj tevi līdzi un tu nespēj saprast, kā sev palīdzēt, kā tikt no tā ārā. Iespējams ir bijušas pat domas meklēt palīdzību, bet baidies no tā kā tas izskatīsies un ko citi padomās. Reizēs, ka saproti, ka nebūsi tas, kas ies pie psihologa, varbūt ir vērts apdomāt versiju par Mākslas terapiju? Runāt Tev nāksies maz, jo tavas darbības uz papīra visu pateiks un profesionālis, pie kā būsi vērsies spēs tev noteikti palīdzēt. Nerisinot trauksmes tukšuma sajūtas, mēs kļūstam nervozi, pārlieku stresaini. Tāpēc jau laikus kaut kas ir jādara lietas labā.

            Ne vienmēr vaina meklējama sevī. Iespējams, viss sākas jau ar ģimeni. Tu jūties tā, it kā neviens tevi nesaprastu, vai arī tev liekas, ka ģimene nāk no citas planētas. Mākslas terapija spēj saliedēt ģimeni no jauna. Parāda katra ģimenes locekļa sāpes, prieku, izmisumu, nesaprašanos. Kopā gleznojot, zīmējot un krāsojot bieži izdodas psiholoģiski uzlabot attiecības ģimenē.

          Mākslas terapijas nodarbībām ir vairāki būtiski ieguvumi. Gleznojot un krāsojot mēs atbrīvojamies no negatīvajām emocijām, sasprindzinājuma. Mēs attīrām savu ķermeni un domas no negatīvām domām, darbībām. Mākslas terapija rosina ikvienam kļūt brīvākam, atraisītākam un dabiskākam.  Tā uzlabo kontaktēšanās spējas ar apkārtējiem. Viennozīmīgi attīsta mūsu emocionālo pasauli, palīdz ielūkoties savā un tuvo cilvēku dvēselēs, labāk izprast sevi un citus. Mākslinieciskajā procesā atraisās radošās spējas. Šis process palīdz strādāt ar sevi un mācīties spriest, par sevi un apkārtējiem.