BEZMAKSAS PIEGĀDE PRECI SAŅEMOT JEBKURĀ NO OMNIVA PAKOMĀTIEM!

Kā sagatavot darba virsmu un telpu gleznošanai?

  1. Pārliecinies, vai apgaismojums telpā ir pietiekams un lai gaisma uz audekla krīt no augšas, priekšpuses vai sāna, lai tu neaizšķērsotu to un uz audekla nerastos ēnas.
  2. Sakārto savu darba virsmu – lai uz tās nebūtu nekā lieka un nekā, kas varētu bojāt gleznu, krāsas vai otas.
  3. Pieskati savu mājas mīluli – tiem nereti rodas vēlme izzināt visu, kas jauns, atceries, ka plāns bija apgleznot audeklu, nevis kaķi, kurš, ātri joņojot cauri tavai istabai, savā maršrutā iekļāvis arī pāris krāsu bundžas un ūdens trauciņu.
  4. Runājot par ūdens trauciņu – arī tas tev noderēs. Pirms grasies izmantot jaunu krāsu, ir svarīgi nomazgāt otas no iepriekšējās krāsas, līdz ar to lietderīga būs arī neliela lupatiņa vai salvete, kurā otas noslaucīt, pirms atkal tiek ņemta jauna krāsa.
  5. Pārliecinies, lai tava sēdvieta būtu ērta – tikai tā tu varēsi pilnvērtīgi nodoties savam radošajam darbam un koncentrēties.

Atceries, ka mākslinieciskās izpaušanās process ar Glezno pēc numuriem nozīmē radošumu, relaksāciju un prieku, tāpēc noteikti neaizmirsti radīt arī sev vēlamo noskaņu – varbūt tās ir sveces vai mūzika, lēnas kamīna liesmas fonā vai tavs mīļākais raidieraksts, kur tu spēsi smelties iedvesmu un rast īstās sajūtas. Velti laiku sev, izpaudies radoši un glezno pēc numuriem!