BEZMAKSAS PIEGĀDE PRECI SAŅEMOT JEBKURĀ NO OMNIVA PAKOMĀTIEM!

"Gleznošana pēc numuriem" kā relaksācija.

Mūsdienās dienas ritms vidusmēra pieaugušajam ir visai saspringts. Darbs, pienākumi, skola, daudziem - arī bērni -, prasa savu piepūli, atbildību, un ne vienmēr pietiek laika pašam sev. Taču, lai nesaskartos ar pārlieku lielu stresu vai pat izdegšanu, atvēlēt laiku sev, atpūsties, relaksēties ir ļoti svarīgi.

            Mēs vēlamies tev pastāstīt, kāpēc Gleznošana pēc numuriem ir labs un efektīvs veids, kā relaksēties!

Pirmkārt, gleznošana ir ļoti mierīga un atslābinoša nodarbe. Ne velti pastāv tāds terapijas veids kā mākslas terapija, ar kuras palīdzību iespējams risināt dažādas cilvēka emocionālās problēmas, kā arī izprast traumatiskas pieredzes un strādāt ar emocijām.

Otrkārt, gleznošana pēc numuriem ir citāda gleznošanas tehnika. Varam uz to skatīties šādi – tu vari neiespringt par to, ka tava glezna neizskatīsies kā biji izsapņojis, un nebēdāt par to, ka kompozīcija vai līnijas nav izdevušās, jo numuri uz audekla tevi vadīs un palīdzēs tev uzgleznot apburošu gleznu!

Trešais iemesls, kāpēc Gleznošana pēc numuriem var būt lielisks veids, kā relaksēties, ir: tas ļauj tev būt radošam un produktīvam. Jā, atpūtai nav viennozīmīgi jābūt produktīvai, taču dažreiz produktīva atpūta spēj sagādāt milzu gandarījumu.

            Mēs aicinām tevi - izmēģini Glezno pēc numuriem un, ļoti iespējams, tā kļūs par tavu aizraušanos, par tavu jauno mīļāko veidu, kā atpūsties!